Passpartout.gr

Η ιστοσελίδα θα είναι ο χώρος πληροφόρησης για τα μέλη της εκπτωτικής κάρτας, για Αιγαιοπελαγίτες μόνο, PASSPARTOUT. Σε αυτή μέσα, συνοδεία χάρτη, θα παρουσιάζονται οι συμβεβλημένες επιχειρήσεις της Αττικής με όλα τους τα στοιχεία, ανά κατηγορία και περιοχή (Πειραιώς, Αθηνών, Υπολοίπου Αττικής) συν το ποσοστό έκπτωσης που θα παρέχουν. Επίσης, στο χάρτη θα μπορεί κάποιος να βρει τις θέσεις όλων των Νοσοκομείων, Υπουργείων, Δημαρχείων, μεγάλων εμπορικών και αθλητικών κέντρων, δημοσίων και ιδιωτικών σχολών του Νομού Αττικής.

Τέλος, ειδικά στους γιατρούς, θα μπορείτε να διαβάσετε το βιογραφικό τους, τα ταμεία και τις ασφαλιστικές εταιρείες που συνεργάζονται.

Τι είναι η εκπτωτική κάρτα Αιγαίου PASSPARTOUT;

Το Αιγαίο Πέλαγος είναι μια ιδιαίτερη, απαράμιλλης ομορφιάς περιοχή της Ελλάδας και ίσως η τουριστικότερη στον πλανήτη. Θα περίμενε λοιπόν κανείς λόγω αυτής της ξεχωριστής πρωτιάς να έχει λυμένα και όλα του τα προβλήματα. Η πολυνησιωτικότητα όμως στην Ελλάδα ακόμα ψάχνει να βρει τη λύση της με αποτέλεσμα εμείς οι Αιγαιοπελαγίτες να είμαστε αναγκασμένοι για διάφορους λόγους (κυρίως υγείας, εργασίας, σπουδών, αγορών και δευτερευόντως ψυχαγωγίας) να μεταβαίνουμε συχνά πυκνά στο πλησιέστερο μεγάλο αστικό κέντρο που είναι πρωτίστως το Λεκανοπέδιο Αττικής και δευτερευόντως η Θεσσαλονίκη. Έχει υπολογιστεί ότι κάθε μήνα 150.000 ντόπιοι επιβάτες κατά μέσο όρο διακινούνται προς αυτές τις περιοχές με ένα κόστος συγκριτικά πολύ μεγαλύτερο από αυτό που δαπανούν οι αντίστοιχοι των ηπειρωτικών νομών της Ελλάδας. Ότι δεν κάνει το κράτος για να μειώσει αυτό το κόστος, επιλέξαμε να το κάνουμε εμείς, δημιουργώντας ένα κλειστό club μόνο για Αιγαιοπελαγίτες που θα μπορούν να απολαμβάνουν τα ταξίδια που χρειάζεται να κάνουν κάθε φορά, με το μικρότερο δυνατό κόστος!

Η αξία της εκπτωτικής κάρτας PASSPARTOUT.

Ποιος λογικός άνθρωπος δεν θέλει να εξοικονομήσει χρήματα; Και μάλιστα σε τόσο δύσκολες εποχές όπως είναι αυτή που διανύουμε; Φυσικά, διατηρώντας στο ακέραιο τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που θα δεχθεί και τα εξίσου υψηλής ποιότητας προϊόντα που θα αγοράσει. Ποιος λογικός άνθρωπος επίσης δεν ζητάει συνήθως μια δεύτερη ή και τρίτη γνώμη για θέματα υγείας; Τέλος, ακόμη και αν ταξιδέψετε ως Αθήνα και Πειραιά για άλλους λόγους όπως εργασία, σπουδές, διασκέδαση, πολλώ δε μάλλον για αγορές, ποιος λογικός άνθρωπος δεν θα δώσει 10€ που κοστίζει η απλή κάρτα για να εξοικονομήσει τα 10πλάσια; Σχεδιάσαμε λοιπόν την κάρτα PASSPARTOUT η οποία θα σας λύνει τα χέρια και θα σας εξοικονομεί χρήματα, αφού βρισκόμαστε σε διαδικασία συμφωνίας με εκατοντάδες επιχειρήσεις που όλοι χρησιμοποιούμε ΠΑΝΤΑ στα ταξίδια μας στο νομό Αττικής (Αθήνα – Πειραιά και περίχωρα). Έτσι λοιπόν, για λογαριασμό όλων των Αιγαιοπελαγιτών με κέντρο βάρους την πρώτη αιτία ταξιδιού που είναι η υγεία και κέντρο αναφοράς όλα τα νοσοκομεία του Λεκανοπεδίου Αττικής, αλλά και δευτερευόντως Υπουργεία, μεγάλα εμπορικά κέντρα, δικαστήρια κλπ βρίσκουμε τις καλύτερες επιχειρήσεις όλων των κατηγοριών που είναι :

 • Γιατροί όλων των ειδικοτήτων
 • Ιδιωτικά θεραπευτήρια / μαιευτήρια / διαγνωστικά κέντρα
 • Φαρμακεία
 • Ξενοδοχεία
 • Εστιατόρια / ταβέρνες
 • Καφετέριες
 • Αναψυκτήρια
 • Ιατρικά είδη
 • Ρουχισμός
 • Οπτικά είδη
 • Ταξιδιωτικά είδη
 • Ταχυμεταφορές (courier)
 • Βιβλιοπωλεία
 • Ζαχαροπλαστεία
 • Super markets
 • Ενοικιάσεις αυτοκινήτων
 • Ταξί
 • Παιχνίδια
 • Ανθοπωλεία

Πώς θα λειτουργεί η κάρτα;

Είναι πολύ απλό. Η κάρτα θα πωλείται μόνο σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά πρακτορεία όλων των νησιών του Αιγαίου. Για να βρεθείς στο γκισέ κάποιου από αυτά, σημαίνει ότι θα έχεις αποφασίσει να ταξιδέψεις. Αν προορισμός σου ή ενδιάμεσος σταθμός είναι το Λεκανοπέδιο της Αττικής (που είναι και το πιθανότερο) θα ζητάς από τον υπάλληλο του πρακτορείου να σου χορηγήσει την εκπτωτική κάρτα PASSPARTOUT. Η διαδικασία είναι απλή και κρατά μόνο 2 λεπτά : Αφού επιλέξεις ποια εκ των δύο θέλεις (γαλάζια – ισχύς 1 μηνός, ασημένια – ισχύς 1 χρόνου) συμπληρώνεις μια φόρμα με τα στοιχεία σου, και η κάρτα απλά κι εύκολα σου παραδίδεται με το αντίγραφο της φόρμας. Με την επίδειξη της κάρτας, η εκάστοτε συμβεβλημένη επιχείρηση θα σου κάνει την έκπτωση που έχει δεσμευθεί και συμφωνήσει μαζί μας να κάνει. Τόσο απλά! Η κάρτα θα ισχύει μόνο για το Λεκανοπέδιο Αττικής.

Επισκεψη Σελιδας

Άλλα brands

Περιηγηθείτε στα υπόλοιπα brands της εταιρίας μας
Citypost.gr

Το νέο και μοναδικό στο είδος του πανελλήνιο συγκεντρωτικό mega...

Περισσότερα...
Greeceabout.com

Το πρώτο υπερ-ευρετήριο για την Ελλάδα! Μια πραγματική ψηφιακή εγκυκλοπαίδεια...

Περισσότερα...
Splashh.gr

Το ιδιαίτερο αυτό portal με το χαρακτηριστικό τίτλο που θυμίζει...

Περισσότερα...
GastronomyOfGreece.gr

Ο γαστρονομικός τουρισμός δεν θα μπορούσε να μην είχε το...

Περισσότερα...
My Greek Moments

Πώς θα μπορούσε να λείπει το τρίπτυχο Γάμος – Βάπτιση...

Περισσότερα...
SoulFood.gr

Άλλη μια ειδική θεματική τουριστική ιστοπύλη, ειδικά σχεδιασμένη για τους...

Περισσότερα...
Activiad.gr

Η ίδια η λέξη φανερώνει το στόχο αυτής της τουριστικής...

Περισσότερα...
Protevousa.gr

Το protevousa.gr για δύο χρόνια λειτούργησε ως ειδησεογραφικό ΜΜΕ των...

Περισσότερα...
Culturae.gr

Το μεγάλο πολιτιστικό ευρετήριο για το Αιγαίο αρχικά. Θα διαθέτει...

Περισσότερα...
Promethea.gr

Όλη η παραγωγή του Αιγαίου συγκεντρωμένη σε μια ιστοπύλη. Βιοτεχνία,...

Περισσότερα...
Sportean.gr

Τα πάντα για τον αθλητισμό του Αιγαίου. Το sportean.gr δεν θα είναι...

Περισσότερα...
Mygreeklife.gr

Ευρετηριακής μορφής ιστοπύλη ακινήτων στην οποία ο χρήστης θα μπορεί...

Περισσότερα...