Υπηρεσίες

Συγκεντρωτική ειδησεογραφία:

Με το citypost.gr πλέον ο κάθε χρήστης μπορεί πολύ εύκολα και με πολύ μικρότερο κόπο να διαβάζει καθημερινά όλα τα νέα των νησιών του Αιγαίου, ενώ η πρόβλεψη είναι σε λίγους μήνες από τώρα να μπορεί να έχει την ίδια ποιότητα ενημέρωσης για κάθε πόλη της Ελλάδας.  Με ένα κλικ λοιπόν, χωρίς αποσπασματικούς τίτλους και συνεχείς ανακατευθύνσεις (redirects) όλα τα νέα της περιοχής ή των περιοχών της επιλογής σου στην οθόνη σου, πάντα με την ενεργή αναφορά της πηγής. Επιπλέον, με το rexporter.gr θα μπορούν όλοι να μαθαίνουν τα ΠΑΝΤΑ σχετικά με όλες τις εμπορικές εκθέσεις Ελλάδος και να μην ενημερώνονται μόνο από τις ιστοσελίδες των διοργανωτών.

Τέλος, έχουμε την επιστροφή του protevousa.gr, πλήρως αλλαγμένου και ανανεωμένου, για να καλύψει το κενό που θα υπήρχε ειδικά όσον αφορά την ενημέρωση των χρηστών της ταξιδιωτικής κι εκπτωτικής κάρτας Passpartout σχετικά με τα θεάματα, τα πολιτιστικά δρώμενα και την διασκέδαση σε Αθήνα και Πειραιά.

Περισσότερα στην κατηγορία «Εταιρικά ΜΜΕ».

Ευρετηριακή πληροφορία (αρχικά Αιγαίου):

Αυτή τη στιγμή σχεδιάζεται ένας αριθμός ιστοσελίδων που πρόκειται να καλύψει όλο το φάσμα της πληροφορίας, όχι μόνο με βάση απλά στοιχεία όπως τηλέφωνα και διευθύνσεις, αλλά σωστά δομημένη παρουσίαση για κάθε επιχείρηση, σαν να έχει η κάθε μία την δική της ιστοσελίδα μέσα στην κεντρική της AEGEAN MEDIA. Με κέντρο το greeceabout.com στο οποίο θα ενσωματωθεί το σύνολο της πληροφορίας ανεξαρτήτως τομέα, θα λειτουργήσουν δορυφορικά και οι παρακάτω εξειδικευμένες ιστοσελίδες:

Περισσότερα στην κατηγορία «Εταιρικά ΜΜΕ»