Passpartout – Εκπτωτική κάρτα Αιγαίου

Σε αυτή μέσα, συνοδεία χάρτη, θα παρουσιάζονται οι συμβεβλημένες επιχειρήσεις των 8 μεγάλων νησιών του Αιγαίου που διαθέτουν νοσοκομεία (Σύρος, Νάξος, Σαντορίνη, Ρόδος, Κως, Σάμος, Χίος και Λέσβος) και Λεκανοπεδίου Αττικής με όλα τους τα στοιχεία, ανά κατηγορία και περιοχή συν το ποσοστό έκπτωσης που θα παρέχουν. Επίσης, στο χάρτη θα μπορεί κάποιος να βρει τις θέσεις όλων των Υπουργείων, Περιφερειών, Δημαρχείων, Πανεπιστημίων, μεγάλων εμπορικών και αθλητικών κέντρων, δημοσίων και ιδιωτικών σχολών.

Τι είναι η ταξιδιωτική & εκπτωτική κάρτα Αιγαίου PASSPARTOUT;

Το Αιγαίο Πέλαγος είναι μια ιδιαίτερη, απαράμιλλης ομορφιάς περιοχή της Ελλάδας και ίσως η τουριστικότερη στον πλανήτη. Θα περίμενε λοιπόν κανείς λόγω αυτής της ξεχωριστής πρωτιάς να έχει λυμένα και όλα του τα προβλήματα. Η πολυνησιωτικότητα όμως στην Ελλάδα ακόμα ψάχνει να βρει τη λύση της με αποτέλεσμα εμείς οι Αιγαιοπελαγίτες να είμαστε αναγκασμένοι για διάφορους λόγους (κυρίως υγείας, εργασίας, σπουδών, αγορών και δευτερευόντως ψυχαγωγίας) να μεταβαίνουμε συχνά πυκνά στο πλησιέστερο μεγάλο αστικό κέντρο που είναι το Λεκανοπέδιο Αττικής και δευτερευόντως τα 8 προαναφερόμενα νησιά. Ειδικά σε αυτά, ο κυριότερος λόγος μετάβασης έχει να κάνει με την υγεία και μάλιστα είναι έκτακτης φύσης. Έχει υπολογιστεί ότι κάθε μήνα 200.000 ντόπιοι επιβάτες κατά μέσο όρο διακινούνται προς αυτές τις περιοχές (τη μερίδα του λέοντος φυσικά την παίρνει το δίδυμο Αθήνα – Πειραιάς) με ένα κόστος συγκριτικά πολύ μεγαλύτερο από αυτό που δαπανούν οι αντίστοιχοι των ηπειρωτικών νομών της Ελλάδας. Ότι δεν κάνει το κράτος για να μειώσει αυτό το κόστος, επιλέξαμε να το κάνουμε εμείς, δημιουργώντας ένα κλειστό «club» μόνο για Αιγαιοπελαγίτες που θα μπορούν να απολαμβάνουν τα ταξίδια που χρειάζεται να κάνουν κάθε φορά και τη διαμονή στον προορισμό τους, με το μικρότερο δυνατό κόστος!

Η αξία της ταξιδιωτικής & εκπτωτικής κάρτας PASSPARTOUT.

Ποιος λογικός άνθρωπος δεν θέλει να εξοικονομήσει χρήματα; Και μάλιστα σε τόσο δύσκολες εποχές όπως αυτή που διανύουμε; Φυσικά, διατηρώντας στο ακέραιο τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που θα δεχθεί και τα εξίσου υψηλής ποιότητας προϊόντα που θα αγοράσει. Ποιος λογικός άνθρωπος επίσης δεν ζητάει συνήθως μια δεύτερη ή και τρίτη γνώμη για θέματα υγείας; Τέλος, ακόμη και αν ταξιδέψετε για άλλους λόγους όπως εργασία, σπουδές, διασκέδαση, πολλώ δε μάλλον για αγορές, ποιος λογικός άνθρωπος δεν θα δώσει 10€ που κοστίζει η απλή κάρτα για να εξοικονομήσει τα 10πλάσια; Σχεδιάσαμε λοιπόν την κάρτα PASSPARTOUT η οποία θα σας λύνει τα χέρια και θα σας εξοικονομεί χρήματα, αφού βρισκόμαστε σε διαδικασία συμφωνίας με εκατοντάδες επιχειρήσεις που όλοι χρησιμοποιούμε ΠΑΝΤΑ στα ταξίδια μας στο νομό Αττικής (Αθήνα – Πειραιά και περίχωρα) και στα 8 νησιά του Αιγαίου που αναφέραμε. Έτσι λοιπόν, για λογαριασμό όλων των Αιγαιοπελαγιτών με κέντρο βάρους την πρώτη αιτία ταξιδιού που είναι η υγεία και κέντρο αναφοράς όλα τα νοσοκομεία, αλλά και δευτερευόντως Υπουργεία, Πανεπιστήμια, μεγάλα εμπορικά κέντρα, δικαστήρια κλπ βρίσκουμε τις καλύτερες επιχειρήσεις όλων των κατηγοριών που είναι:

 

 • Γιατροί όλων των ειδικοτήτων
 • Ιδιωτικά θεραπευτήρια / μαιευτήρια / διαγνωστικά κέντρα
 • Φαρμακεία
 • Ξενοδοχεία
 • Εστιατόρια / ταβέρνες
 • Καφετέριες
 • Αναψυκτήρια
 • Ιατρικά είδη
 • Ρουχισμός
 • Οπτικά είδη
 • Ταξιδιωτικά είδη
 • Ταχυμεταφορές (courier)
 • Βιβλιοπωλεία
 • Ζαχαροπλαστεία
 • Super markets
 • Ενοικιάσεις αυτοκινήτων
 • Ταξί
 • Παιχνίδια
 • Ανθοπωλεία
 • … και πολλές ακόμη κατηγορίες επιχειρήσεων.

Πώς θα λειτουργεί η κάρτα;

Είναι πολύ απλό! Η κάρτα θα πωλείται μόνο σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά πρακτορεία όλων των νησιών του Αιγαίου. Για να βρεθείς στο γκισέ κάποιου από αυτά, σημαίνει ότι θα έχεις αποφασίσει να ταξιδέψεις. Αν προορισμός σου ή ενδιάμεσος σταθμός είναι το Λεκανοπέδιο της Αττικής (που είναι και το πιθανότερο) ή ένα από τα 8 προαναφερόμενα νησιά θα ζητάς από τον υπάλληλο του πρακτορείου να σου χορηγήσει την εκπτωτική κάρτα PASSPARTOUT. Η διαδικασία είναι απλή και κρατά μόνο 5 δευτερόλεπτα: Αφού επιλέξεις ποια εκ των δύο θέλεις (γαλάζια – ισχύς 1 μηνός, ασημένια – ισχύς 1 χρόνου) ενημερώνεις τον υπάλληλο του πρακτορείου και σου παραδίδεται τόσο απλά και τόσο εύκολα η κάρτα, μέσα σε σφραγισμένο φάκελο, ο οποίος θα περιέχει οδηγίες για την ενεργοποίηση της κάρτας, την ίδια την κάρτα και ένα ενημερωτικό φυλλάδιο. Με την επίδειξη της κάρτας, η εκάστοτε συμβεβλημένη επιχείρηση θα σου κάνει την έκπτωση που έχει δεσμευθεί και συμφωνήσει μαζί μας να κάνει. Τόσο απλά!

Οδηγίες Χρήσης:

 1. Οι εκπτωτικές κάρτες PassPartout πωλούνται μόνο στα νησιά του Αιγαίου και μόνο στα συμβεβλημένα πρακτορεία ταξιδίων που διαθέτουν στο κοινό ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια.
 2. Η ισχύς της κάρτας ανάλογα με το είδος της (μηνιαία ή ετήσια) ορίζεται από την ημέρα αγοράς αυτής έως την αντίστοιχη ημέρα ένα μήνα ή ένα χρόνο μετά.
 3. Μετά την αγορά της πρώτης κάρτας κάνουμε οπωσδήποτε εγγραφή στην ειδική ιστοσελίδα αυτής για να μπορούμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις σχετικά με αυτήν, αλλά κυρίως για να συμμετάσχουμε στις κληρώσεις δώρων. Αν κάποιος δεν εγγραφεί, δεν θα μπορεί να συμμετάσχει σε αυτές.
 4. Η κάρτα δεν δύναται να λειτουργήσει αν τη στιγμή της αγοράς ή έστω πριν την πρώτη χρήση της δεν καλέσει ο αγοραστής στο ειδικό τηλέφωνο εξυπηρέτησης χρηστών της AEGEAN MEDIA LTD και αναφέρει ονοματεπώνυμο αγοραστή, είδος κάρτας, αύξοντα αριθμό και σημείο πώλησης της κάρτας. Ώρες εξυπηρέτησης κοινού : 09:00 – 21:00. Συνεπώς η ισχύς της αρχίζει από εκείνο το χρονικό σημείο.
 5. Τέλος συμπληρώνετε στην λευκή ταινία της πίσω όψης της κάρτας την ημερομηνία αγοράς της.
 6. Επιδεικνύετε την κάρτα πριν η οποιαδήποτε συμβεβλημένη επιχείρηση σας κόψει απόδειξη. Αν το ξεχάσετε και κοπεί η απόδειξη, η έκπτωση δεν θα μπορεί να γίνει.
 7. Ο αύξων κωδικός της κάρτας που έχετε αγοράσει αποτελεί και το «εισιτήριό» σας στις κληρώσεις δώρων που θα διενεργούνται την τελευταία ημέρα κάθε μήνα.
 8. Μετά τη λήξη της κάρτας, προβαίνετε σε καταστροφή αυτής.